Ecco la ricetta per il sugo dei nostri spaghetti Officina 56. Buon Appetito!
Here is the recipe for the sauce of our very own spaghetti Officina 56. Enjoy!
INGREDIENTI
(per 4 persone)
INGREDIENTS
(for 4 people)
(for 4 people)
150 g di mandorle tritate
Una confezione di panna da cucina
Una noce di burro
150 g di speck tagliato sottile
80 g di pecorino a scaglie
Sale e Pepe q.b.
(500 g di spaghetti)
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150 g of Minced Almonds
Cooking milk cream
A spoonful of butter
150 g of thinly sliced Speck (Northern Italian dried meet similar to Parma Ham, but smoked)
80 g of Pecorino Cheese (Shavings)
Salt and Pepper to taste
(for 4 people, boil 500 g of spaghetti)
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PREPARAZIONE (English version below)
Tostare le mandorle tritate, friggendole in una noce di burro. Aggiungere quindi speck appena appassito e la panna. Scaldare il tutto ma non bollire. Conservare 8 fettine di speck senza cucinarle. Una volta che gli spaghetti al dente sono pronti, aggiungeteli direttamente nella padella col sugo e amalgamate il tutto per bene. Serviteli in quattro piatti, uno per ogni porzione, e arrotolate le fettine di speck restanti a forma di rosa in ogni piatto e aggiungete il pecorino a scaglie fresco. Mettere il piatto in un forno riscaldato per 50 secondi e quindi servire il tutto. Buon appetito!
PREPARATION
In a deep frying pan, add a spoonful of butter and fry your minced almonds. In the same pan, add some slices of speck (smoked) ham (but make sure to keep around 8 thin slices for later), and some milk cream. Warm everything up, but make sure not to boil it. Once your spaghetti are ready (and al dente, i.e. do not overcook them), drain them and add them directly into the pan with the sauce. Mix everything together slowly. Serve your four portions of spaghetti in four dishes and roll the remaining slices of speck to form a little rose to place on top. Add the Fresh Pecorino cheese shavings on top. Place the dish in a pre-heated oven for 50 second and serve hot. Buon Appetito!
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