Cari Lettori,
Oggi vi proponiamo un gustosissimo secondo piatto internazionale, il Cordon Bleu divenuto famoso in Francia, ma che abbiamo rivisitato solo per voi. Buon appetito!
Dear Readers,
Today we would like to propose you a very tasty international main dish, the Cordon Bleu. This dish is famous in France, but we added some spice to it to make it even more interesting, only for you. Buon appetito!
INGREDIENTI
(4 persone)
(4 persone)
INGREDIENTS
(4 people)
PREPARAZIONE - PREPARATION
1. Adagiare due fettine di carne su un ripiano pulito. Prendere la prima fettina di carne e ricoprire con con una fettina di prosciutto e una di formaggio coprire il tutto con la seconda fettina di carne e comprimere con le mani.
1. Lay two slices of meat on a clean counter top. Take the first slice of meat and cover it with a slice of ham and a slice of cheese. Cover everything with a second slice of white meat and compress it with your hands.
2. In una terrina sbattete per bene le uova con l'aiuto di una forchetta, aggiungendo sale e pepe a piacere. Immergere le fettine ripiene nell'uovo da ambo i lati.
2. In a bowl, beat the eggs using a fork, adding salt and pepper to taste. Dip the cordon bleu in the egg on both sides.
3. Immergere il tutto nel pane grattugiato e comprimere per bene.
3. Dip it in the bread crumbs on both sides and compress it well with your hands.
4. In una padella scaldare burro, olio di oliva e salvia. Quando il condimento comincia a friggere aggiungere il vostro cordon bleu.
4. In a frying pan, heat up butter, olive oil and sage to taste. When the sauce begins to fry, add your cordon bleu.
5. Cuocere da ambo i lati fino a doratura (come nella foto qui sotto)
5. Cook on both sides until browned (see photo below)
Buon Appetito!
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