Le serate si allungano, arrivano i primi freddi nell'emisfero boreale e con loro la voglia di una bella passata di verdure. Fate il pieno di vitamine e fibre con la nostra Crema Solferino per affrontare al meglio il mese di ottobre. Buona degustazione!
Dear readers,
Evenings are getting longer and colder in the northern hemisphere, and we really feel like a nice and warm soup. Get your vitamin and fibre fix with our Solferino Soup and be ready to make the most of the month of October. Enjoy!
INGREDIENTI - INGREDIENTS
1 Cipolla - 1 Onion
6 Carote - 6 Carrots
4 Pomodori - 4 Tomatoes
2 litri di acqua - 2 litres of water
sale - salt
pepe e peperoncino - black pepper and chilli powder
4 Patate (se volete) - 4 Potatoes (if you like, optional)
PREPARAZIONE (English version below)
Preparate una pentola con circa 2 litri acqua
salata, tagliare le verdure e aggiungerle nell'acqua, facendo bollire per
circa un'ora. Passare tutto con un mixer e bollire per altri 10
minuti. A piacere aggiungere pepe o peperoncino. Servire ben calda con
crostini di pane e parmigiano grattugiato.
PREPARATION
Prepare a pot containing 2 litres of water with a couple of teaspoons of salt. Cut the vegetables into small pieces and add them into the water. Boil everything for around one hour. Blend everything using a mixer and boil for another 10 minutes. Add black pepper and chilli powder to taste (if you like it). Serve nice and hot, with crusty bread slices and shavings of Parmesan cheese.
Buon Appetito!
Nessun commento:
Posta un commento